Uvjeti korištenja


 

Svako korištenje stranice enekom.net (dalje u tekstu: “Stranica”) i sa njom povezanim servisima podliježe niže iznesenim uvjetima

Korištenje sadržaja

Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća (i) sve rizike koji nastaju iz korištenja ovih web stranica te prihvaća (ii) koristiti sadržaj ovih web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Enekom j.d.o.o. se u potpunosti odriče svake odgovornosti (i) koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, (ii) za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za (iii) bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.

Autorska prava

Enekom j.d.o.o. polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela Stranice, bez dozvole vlasnika autorskog prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Pravila prenošenja sadržaja

Prenošenje informacija dozvoljeno je samo uz uvjet da se ne prenose dijelovi originalnog teksta duži od 600 slovnih znakova, pri čemu je obavezno, na početku, unutar ili na kraju tekstualnog sadržaja izdvojit direktni link koji vodi na izvorni sadržaj, a koji omogućava otvaranje izvornog teksta u zasebnom prozoru web pretraživača, na domeni Stranice, ukoliko s Enekom j.d.o.o. nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Zabranjeno je mijenjanje cjelovitog sadržaja ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja bez prethodnog pristanka tvrtke Enekom j.d.o.o.

Pravo na izmjene sadržaja

Enekom j.d.o.o. zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice

Ova Stranica sadrži linkove na druge web stranice na internetu nad kojima Enekom j.d.o.o. nema nikakvu kontrolu. Enekom j.d.o.o. ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo koje druge karakteristike takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za te informacije.

Politika privatnosti i kolačići (eng. cookies)

Ova Stranica koristi kolačiće isključivo u svrhu pružanja boljeg korisničkog ugođaja. Enekom.net poštuje vašu privatnost. Za više informacije kliknite ovdje

Izmjene uvjeta korištenja

Enekom j.d.o.o. zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj internet stranici.

Ažurirano: 15. travnja 2019